Πολιτική Πληρωμής

Μπορείτε να πληρώσετε με κατάθεση σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς. Σε κάθε περίπτωση κατά την κατάθεση, παρακαλούμε να αναφέρετε στην αιτιολογία/παρατηρήσεις το ονοματεπώνυμό σας και τον αριθμό παραγγελίας. Σύμφωνα με την πολιτική του καταστήματος η παραγγελία σας αποστέλλεται μετά την λήψη αντιγράφου της εντολής πληρωμής, το οποίο μπορείτε να στείλετε με e-mail στο info@ioraikali.gr.

Όνομα Δικαιούχου: Γιάγκου Ειρήνη
744/74740599
GR 6301107440000074474740599

Όνομα Δικαιούχου: Γιάγκου Ειρήνη
0026.0695.78.0200314692
GR 6102606950000780200314692

Με πληρωμή στο κατάστημα
Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα μας, μπορείτε να εξοφλήσετε είτε με μετρητά είτε με χρέωση της πιστωτικής ή της χρεωστικής σας κάρτας.

Με χρέωση της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας
Μπορείτε να επιλέξετε την πληρωμή του αντιτίμου των αγορασθέντων από εσάς προϊόντων μέσω του ιστοτόπού μας ioraikali.gr με ασφάλεια, χρησιμοποιώντας την πιστωτική ή χρεωστική κάρτα σας. Η επιχείρηση μας για την ασφάλεια των συναλλαγών κρυπτογραφεί όλες τις πληροφορίες και τα προσωπικά στοιχεία τα οποία μας αποστέλλετε καθ’ όλη την διάρκεια της σύνδεσης σας με τη χρήση πρωτοκόλλου κρυπτογράφησης 128-bit (SecureSocketsLayer – SSL). Όταν επιλέγετε την πληρωμή μέσω Πιστωτικής ή Χρεωστικής κάρτας στο πεδίο πληρωμών η διαχείριση της πληρωμής σας πραγματοποιείται από τη vivawallet, μέσω της οποίας μπορείτε να ολοκληρώσετε με ασφάλεια και ευκολία την παραγγελία σας. Γίνονται δεκτές οι πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες και προπληρωμένες κάρτες των Visa, Mastercard,Maestro, JCB, AmericanExpressκαι Diners.

Η πραγματοποίηση πληρωμής μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας δεν επιφέρει καμία πρόσθετη χρέωση.

Το www.ioraikali.gr δε συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, και για αυτό το λόγο χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα για συναλλαγές μέσω αυτού του site.

Shopping cart

Προσοχή!!!!

Λόγω διεθνών οικονομικών συγκυριών η τιμή ορισμένων προϊόντων ενδέχεται να είναι διαφοροποιημένη από την αναγραφόμενη στην ιστοσελίδα μας, καθώς επίσης και η διαθεσιμότητα τους.

Επικοινωνήστε μαζί μας.